Tieto webové stránky používajú súbory cookies, ktoré nám pomáhajú zlepšovať naše služby, personalizovať reklamy a analyzovať návštevnosť. Používaním našich stránok s týmto súhlasíte.
Viac informácií
myslíme na príroduStáhnout katalog
Madeta.cz

Jablečný štrůdl s Lipánkem

20 minut + 20 pečení

náročnosť:

Prehľad receptov

Už nevíte čím plnit jablečný štrůdl, aby nebyl "jen" jablečný? Vyzkoušejte Lipánka, budete spokojeni.

Jablečný štrůdl s Lipánkem

Ingredience

  • 1 vejce
  • 1 balení listového těsta
  • 1 balení Lipánka tradičního
  • cukr
  • vlašské ořechy
  • skořice
  • rozinky
  • strouhanka
  • 4 jablka
  • plátkové mandle na posypání

Návod na prípravu

Těsto rozválíme a posypeme malou vrstvou strouhanky. Jablka nastrouháme najemno a smícháme je s rozinkami a vlašskými ořechy. Směs rozložíme na těsto se strouhankou, pocukrujeme, posypeme skořicí a natřeme Lipánkem tradičním. Zavineme, potřeme vajíčkem, posypeme plátkovými mandlemi a pečeme cca 20 minut v předehřáté troubě při 200 °C dozlatova.

na prehĺad receptov...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
myslíme na príroduStáhnout katalog

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenensksk