myslíme na príroduStáhnout katalog
Madeta.cz

Bublanina z Jihočeského podmáslí

Vyzkoušejte skvělý ovocný dezert, vhodný nejen do letních veder.

Ingredience

  • 200g hladké mouky
  • 125g cukru krystal
  • 1 lžička prášku do pečiva
  • 1 lžička jedlé sody
  • 1 vejce
  • 75ml oleje
  • 0,25l Jihočeského podmáslí
  • ovoce dle chuti
  • drobenka

Návod na prípravu

Nejprve v míse smícháme hladkou mouku, cukr krystal, prášek do pečiva a lžičku jedlé sody. Odstavíme stranou. V další míse vyšleháme vajíčko s olejem a Jihočeským podmáslím. Obě hmoty smícháme dohromady a vlijeme do vymazaného, nebo pečicím papírem vyloženého plechu. Nahoru poklademe ovoce a posypeme drobenkou. Pečeme na 160 °C, 45 minut.

Podobné recepty

na prehĺad receptov...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
myslíme na príroduStáhnout katalog

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk