We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Pečené hrušky s medem, Jihočeskou nivou a vlašskými ořechy

Ingredience (4 porce)

  • 4 pevnější hrušky
  • 100 g Jihočeské nivy 45%
  • 2 lžíce medu
  • 50 g vlašských ořechů
  • čerstvý rozmarýn
     

Instructions for preparation

Hrušky rozpůlíme a zbavíme jádřinců. Naskládáme je řeznou stranou nahoru do pekáčku. Do středu každé půlky vložíme kousky Jihočeské nivy, zakápneme medem a posypeme nasekanými vlašskými ořechy. Pečeme v troubě předehřáté na 190 °C asi 20 minut, dokud hrušky nezměknou a sýr se nerozpustí. Podáváme teplé, ozdobené čerstvým rozmarýnem. Hodí se jako elegantní předkrm.

Podobné recepty

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk