This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Mrkvánky plněné tradičním Lipánkem bez laktózy

45 minut

difficulty:

List of recipes

Tak tuhle dobrotu si vychutnáte, i když bezlaktózovou dietu nedržíte.

Mrkvánky plněné tradičním Lipánkem bez laktózy

Ingredience

  • 100 g Jihočeského másla
  • 200 g mrkve
  • 200 g špaldové mouky
  • 1 balení Lipánka tradičního bez laktózy
  • moučkový cukr

 

Instructions for preparation

Změklé Jihočeské máslo smícháme s jemně nastrouhanou mrkví a špaldovou moukou. Vypracujeme hladké těsto, které vyválíme na tenčí plát, ze kterého vykrajujeme kolečka. Do koleček dáme malou lžičku Lipánka tradičního bez laktózy a překlopíme. Vidličkou okraje zmáčkneme, aby směs nevytékala. Pečeme 12–15 minut při 180 °C. Hotové mrkvánky posypeme moučkovým cukrem a můžeme podávat.

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen