Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
myslíme na příroduSýr na pánev
Madeta.cz

Mrkvánky plněné tradičním Lipánkem bez laktózy

45 minut

náročnost:

přehled receptů

Tak tuhle dobrotu si vychutnáte, i když bezlaktózovou dietu nedržíte.

Mrkvánky plněné tradičním Lipánkem bez laktózy

Ingredience

  • 100 g Jihočeského másla
  • 200 g mrkve
  • 200 g špaldové mouky
  • 1 balení Lipánka tradičního bez laktózy
  • moučkový cukr

 

Návod na přípravu

Změklé Jihočeské máslo smícháme s jemně nastrouhanou mrkví a špaldovou moukou. Vypracujeme hladké těsto, které vyválíme na tenčí plát, ze kterého vykrajujeme kolečka. Do koleček dáme malou lžičku Lipánka tradičního bez laktózy a překlopíme. Vidličkou okraje zmáčkneme, aby směs nevytékala. Pečeme 12–15 minut při 180 °C. Hotové mrkvánky posypeme moučkovým cukrem a můžeme podávat.

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
myslíme na příroduSýr na pánev

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen