This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Hrnkový jahodový koláč s Tvarohovým Lipánkem a bílou čokoládou

1 hodina

difficulty:

List of recipes

Hrnková příprava koláče vás bude bavit.

Hrnkový jahodový koláč s Tvarohovým Lipánkem a bílou čokoládou

Ingredience

  • 1 balení Lipánka tvarohového
  • 2 hrnky polohrubé mouky
  • 0,5 hrnku cukru krupice
  • ¼ hrnku oleje
  • 2 vejce
  • 2 hrnky čerstvých jahod
  • 1 kypřicí prášek
  • 1 vanilkový cukr
  • 100 g bílé čokolády
  • Jihočeské máslo na vymazání plechu
  • polohrubá mouka na vysypání plechu

Instructions for preparation

Lipánka tvarohového, cukr, vanilkový cukr a vejce promícháme dohladka. Poté do směsi přidáme mouku, olej, prášek do pečiva a bílou čokoládu nasekanou na malé kousky. Těsto vlijeme na plech vymazaný Jihočeským máslem a vysypaný moukou. Poklademe jahodami a pečeme v troubě při 180 °C cca 35 minut.

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenensksk