This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Jablečný štrůdl s Lipánkem

20 minut + 20 pečení

difficulty:

List of recipes

Už nevíte čím plnit jablečný štrůdl, aby nebyl "jen" jablečný? Vyzkoušejte Lipánka, budete spokojeni.

Jablečný štrůdl s Lipánkem

Ingredience

  • 1 vejce
  • 1 balení listového těsta
  • 1 balení Lipánka tradičního
  • cukr
  • vlašské ořechy
  • skořice
  • rozinky
  • strouhanka
  • 4 jablka
  • plátkové mandle na posypání

Instructions for preparation

Těsto rozválíme a posypeme malou vrstvou strouhanky. Jablka nastrouháme najemno a smícháme je s rozinkami a vlašskými ořechy. Směs rozložíme na těsto se strouhankou, pocukrujeme, posypeme skořicí a natřeme Lipánkem tradičním. Zavineme, potřeme vajíčkem, posypeme plátkovými mandlemi a pečeme cca 20 minut v předehřáté troubě při 200 °C dozlatova.

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenensksk