This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Horký rýžový puding s jablky, ořechy a javorovým sirupem

Už jen po přečtení názvu z tohoto receptu ucítíte zimního ducha. Uvařit si takový puding, sednout si s ním k nějaké vánoční pohádce a vychutnat si tu chvíli. A nebo jednoduše kdykoli, klidně i bez pohádky.

Horký rýžový puding s jablky, ořechy a javorovým sirupem

Ingredience

  • 1 balení vanilkového Lipánka tradičního
  • 230 ml plnotučného Jihočeského mléka
  • 100 g kulatozrnné rýže
  • 40 g cukru
  • špetka soli
  • jablko
  • 20 g pistácií
  • 20 g lískových oříšků
  • 20 g mandlí
  • javorový sirup na dochucení dle chuti

Instructions for preparation

Rýži vložíme do rendlíku společně s mlékem a cukrem. Na mírném plameni uvaříme do konzistence pudinku. Ještě teplé plníme do sklenic a posypeme jablkem nakrájeným na kostičky a směsí ořechů. Pokapeme javorovým sirupem dle chuti a servírujeme.

to the list of recipes...

Podobné recepty

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenensksk