We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Karbanátky z kapusty a cizrny se sýrem gouda a bramborovou kaší

35 minut

difficulty:

List of recipes

Vegetariánské karbanátky nejsou jen pro vegetariány. Vyzkoušejte je se sýrem Sýrařův výběr gouda, který jim dodá tu pravou chuť.

Karbanátky z kapusty a cizrny se sýrem gouda a bramborovou kaší

Ingredience

(na 4 porce)

Na karbanátky

  • 0,5 kg růžičkové kapusty
  • 100 g vařené cizrny
  • 120 g Goudy ze Sýrařova výběru
  • 1 česnek
  • 1 vejce
  • 20 g bramborového škrobu
  • sůl
  • pepř
  • muškátový oříšek

Na bramborovou kaši

  • 700 g brambor
  • 100 ml Jihočeského mléka
  • 50 g Jihočeského másla

Instructions for preparation

Spařenou kapustu společně s Goudou a cizrnou nameleme v kuchyňském robotu. Smícháme s vejcem, bramborovým škrobem, ochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem. Vytvoříme karbanátky, které opečeme na tenké vrstvě oleje a dopečeme v troubě cca 15 minut při 180 °C. Brambory uvaříme v osolené vodě, rozmixujeme nebo rozšťoucháme, přidáme vlažné Jihočeské mléko a Jihočeské máslo, dochutíme solí a vymícháme v kaši.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk