We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Slaný biskupský chlebíček s Jihočeským Lipnem

Slaný biskupský chlebíček s Jihočeským Lipnem

Ingredience (na 8 porcí)

  • 2 hrnky polohrubé mouky
  • 1 kypřicí prášek do pečiva
  • 1 hrnek trvanlivého Jihočeského mléka
  • 5 vajec
  • 140 g Jihočeského Lipna
  • 1/3 hrnku oleje
  • 300 g rukoly
  • 100 g slaniny
  • 6 stroužků česneku
  • sůl
  • Jihočeské máslo na vytření formy

Instructions for preparation

Oddělíme žloutky od bílků a z bílků vyšleháme tuhý sníh. Rukolu nasekáme nadrobno a česnek nastrouháme. Žloutky smícháme se všemi ingrediencemi, a nakonec přimícháme opatrně sníh a dochutíme solí. Formu na biskupský chlebíček vytřeme Jihočeským máslem a vysypeme moukou. Vlijeme směs a pečeme v předehřáté troubě při 180 °C cca 30 minut.

Podobné recepty

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk