We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Salát s Jihočeským žervé, ředkvičkami a hráškem

Salát s Jihočeským žervé, ředkvičkami a hráškem

Ingredience (na 4 porce)

  • 2 balení Jihočeského žervé
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 svazek ředkviček
  • 100 g hrášku
  • 2 lžíce vinného octa
  • 1 hrst máty
  • 1 lžička balsamica
  • 200 g červených konzervovaných fazolí
  • 1 okurka
  • 2 saláty little gem
  • 2 rajčata
  • sůl
  • pepř
  • limetka

Instructions for preparation

Salát little gem, rajčata a ředkvičky nakrájíme na malé kousky. Okurku nastrouháme na tenké plátky. Hrášek zalijeme na pár minut horkou vodou. Ocet, olej, sůl, pepř, balsamico a limetku smícháme a vlijeme do salátu. Přidáme fazole a pokrájenou mátu. Promícháme a podáváme s Jihočeským žervé.

Podobné recepty

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk