This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Míša řezy s Jihočeským tvarohem

cca 1 hodina

difficulty:

List of recipes

Připravme si společně klasický milovaný dezert, Míša řez.

Míša řezy s Jihočeským tvarohem

Ingredience

Korpus:

  • 1 hrnek Jihočeského mléka
  • 2 hrnky polohrubé mouky
  • 1 hrnek cukru
  • ¾ hrnku oleje
  • 3 vejce
  • 1 prášek do pečiva
  • kakao

Krém:

  • 750 g Jihočeský tvaroh polotučný
  • 250 g Jihočeského másla
  • 1 vanilkový cukr
  • cukr moučka dle chuti
  • 100 g čokoláda na vaření
  • trochu másla do čokoládového krému

Instructions for preparation

V míse smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva, olej a pomalu šleháme. Z vajec oddělíme žloutky, které přidáme do směsi a z bílků ušleháme sníh. Přiléváme Jihočeské mléko, kakao a na konec přimícháme sníh z bílků. Směs nalijeme na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme cca 40 minut na 180 ºC.

Po upečení necháme vychladnout a mezitím si připravíme krém.

V menším hrnci rozpustíme Jihočeské máslo, které necháme vychladnout. Přidáme Jihočeský tvaroh polotučný, vanilkový cukr a podle chuti cukr moučka. Vše šleháme do hladké hmoty a necháme vychladnout.

Vychladlý krém rovnoměrně rozetřeme na korpus a necháme ztuhnout v lednici.

Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu na vaření, přidáme máslo a poté nalijeme na korpus s Jihočeským tvarohem. Necháme ztuhnout a podáváme :)

Doporučujeme krájet horkým nožem, aby čokoláda nepopraskala.

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen