This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Grilovaný Romadur s čerstvými bylinkami a česnekem

Vůně masa, zeleniny a sýru syčícího nad ohněm. Je tu čas grilování! A neznáme lepší možnost, jak si ho udělat voňavější, než Romadurem.

Grilovaný Romadur s čerstvými bylinkami a česnekem

Ingredience

  • 1 balení sýru Romadur na gril
  • 4 stroužky česneku
  • čerstvý tymián a rozmarýn
  • olivový olej
  • alobal
  • pepř
  • sůl
  • sušené chilli

Instructions for preparation

Olivový olej promícháme s kořením na Romadur na gril a sýry ve směsi chvíli marinujeme. Mezitím si v misce připravíme směs z čerstvých bylinek, olivového oleje, soli, pepře a na plátky nakrájeného česneku. Do alobalu položíme marinované Romadury (každý zvlášť) a polijeme směsí z bylinek a česneku. Zabalíme a vložíme na cca 10 minut na gril. Podáváme s čerstvým pečivem.

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenensksk