This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Romadur na gril se slaninou, bramborou a Jihočeskou zakysanou smetanou

1 hodina (včetně pečení)

difficulty:

List of recipes

Vůně prskající slaniny na grilu v kombinaci s Romadurem přiláká všechny sousedy z okolí, tak honem, ať na vás zbyde.

Romadur na gril se slaninou, bramborou a Jihočeskou zakysanou smetanou

Ingredience

  • 1 balení Romaduru na gril
  • 200 g slaniny
  • 50 g Jihočeského másla
  • čerstvé bylinky (tymián, rozmarýn)
  • 4 velké brambory
  • 180 g Jihočeské zakysané smetany
  • alobal

Instructions for preparation

Brambory omyjeme, ale neloupeme. Alobal rozdělíme na 4 díly a potřeme Jihočeským máslem. Pečeme na grilu nebo v troubě cca hodinu. Mezitím obalíme Romadur na gril slaninou a ugrilujeme. Podáváme s hotovou pečenou bramborou a Jihočeskou zakysanou smetanou.

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenensksk