This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Grilovaný Plesnivec s kukuřicí, zeleninovým salátem a brusinkovou omáčkou

Stačí si párkrát přečíst název receptu a sliny vám naznačí, že tuhle pochoutku chce váš žaludek rozhodně poznat.

Grilovaný Plesnivec s kukuřicí, zeleninovým salátem a brusinkovou omáčkou

Ingredience

  • 1 balení Plesnivce na gril s brusinkovou omáčkou
  • 4 klasy kukuřice
  • 3 rajčata
  • 1 paprika
  • ledový salát
  • ředkvičky
  • čerstvý špenát
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř
  • Jihočeské máslo na potření
  • alobal
  • čerstvé bylinky (tymián, rozmarýn)
  • 3 stroužky česneku

Instructions for preparation

V olivovém oleji promícháme čerstvé bylinky, na plátky nakrájený česnek, sůl, pepř a Plesnivec na gril pár minut marinujeme. Alobal rozdělíme na 4 kusy a potřeme Jihočeským máslem. Plesnivec do alobalu zabalíme a grilujeme cca 15 minut. Kukuřici nakrájíme na zhruba 1,5 cm silná kolečka, potřeme Jihočeským máslem, osolíme a grilujeme dozlatova. Zeleninu opláchneme a nakrájíme na kostičky. V míse smícháme s olivovým olejem, solí, pepřem a podáváme s grilovanou kukuřicí a Plesnivcem na gril.

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenensksk