This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Panna cotta s horkým ovocem a Lipánkem tradičním

20 minut

difficulty:

List of recipes

Posuďte sami, nevypadá ta Panna cotta z Lipánka nádherně? Takovou parádu teď můžete zvládnout také.

Panna cotta s horkým ovocem a Lipánkem tradičním

Ingredience

  • 500 ml Jihočeská smetana ke šlehání 33%
  • 70 g cukru
  • 1 vanilkový lusk nebo špetka skořice
  • 3 plátky želatiny
  • 260 g Lipánka tradičního
  • mražené ovoce
  • 1 lžíce medu
  • 1/2 limetky
  • hrst oříšků (pistácie, vlašské apod.)

Instructions for preparation

Plátky želatiny namočíme ve studené vodě do změknutí. Jihočeskou smetanu ke šlehání, cukr a vanilkový lusk nebo skořici smícháme a chvíli povaříme. Odstavíme a rozmícháme vyždímanou želatinu. Nalijeme do mističek a necháme 4–5 hodin ztuhnout v lednici. Mražené ovoce necháme v malém hrnci rozehřát spolu se lžící medu, šťávou z limetky a rozmixujeme. Na ztuhlou panna cottu dáme vrstvu Lipánka tradičního, rozmixované ovoce a posypeme drcenými ořechy.

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen