This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Tagliatelle s tomatovou omáčkou, olivami a blaťáckým zlatem

30 minut

difficulty:

List of recipes

K těstovinám sýry neodmyslitelně patří. A když už, tak ty nejlepší!

Tagliatelle s tomatovou omáčkou, olivami a blaťáckým zlatem

Ingredience

  • 200 g těstovin typu tagliatelle
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce Jihočeského másla
  • hrst černých oliv
  • 120 g Blaťáckého zlata
  • 2 stroužky česneku
  • čerstvá bazalka
  • 1 plechovka krájených rajčat
  • 1 velké zralé rajče
  • sůl
  • pepř

Instructions for preparation

Rajče rozkrájíme na malé kostičky. Bazalku nasekáme a Blaťácké zlato nastrouháme najemno. Česnek oloupeme a rozmačkáme nožem. Tagliatelle uvaříme v osolené vodě dle návodu. Na pánvi rozehřejeme olej a orestujeme česnek, po chvíli česnek vyndáme a přidáme čerstvá rajčata a na kolečka nakrájené olivy. Poté vmícháme rajčata v konzervě, bazalku, sůl, pepř a vaříme cca 5 minut. Nakonec vmícháme Jihočeské máslo a vařené tagliatelle, podáváme posypané Blaťáckým zlatem.

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenensksk