This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Ovesná kaše s horkým ovocem a tradičním Lipánkem

30 minut

difficulty:

List of recipes

Dopřejte si kvalitní a chutnou snídani.

Ovesná kaše s horkým ovocem a tradičním Lipánkem

Ingredience

  • 100 g směsi mraženého ovoce (borůvky, maliny, jahody)
  • 50 ml vody
  • 1–2 lžíce třtinového cukru
  • 4 lžíce ovesných vloček
  • 1 balení Lipánka tradičního
  • špetka soli
  • 200 ml Jihočeského mléka
  • 1 lžička Jihočeského másla
  • 1 lžíce granoly

Instructions for preparation

V kastrůlku povaříme ovoce s vodou a třtinovým cukrem. Odstavíme a přiklopíme pokličkou. Ovesné vločky zalijeme Jihočeským mlékem, osolíme a vaříme 1–2 minuty do zhoustnutí. Servírujeme s Jihočeským máslem ozdobené Lipánkem tradičním a přelité horkým ovocem.

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenensksk