Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
myslíme na příroduSýr na pánev
Madeta.cz

Ovesná kaše s horkým ovocem a tradičním Lipánkem

30 minut

náročnost:

přehled receptů

Dopřejte si kvalitní a chutnou snídani.

Ovesná kaše s horkým ovocem a tradičním Lipánkem

Ingredience

  • 100 g směsi mraženého ovoce (borůvky, maliny, jahody)
  • 50 ml vody
  • 1–2 lžíce třtinového cukru
  • 4 lžíce ovesných vloček
  • 1 balení Lipánka tradičního
  • špetka soli
  • 200 ml Jihočeského mléka
  • 1 lžička Jihočeského másla
  • 1 lžíce granoly

Návod na přípravu

V kastrůlku povaříme ovoce s vodou a třtinovým cukrem. Odstavíme a přiklopíme pokličkou. Ovesné vločky zalijeme Jihočeským mlékem, osolíme a vaříme 1–2 minuty do zhoustnutí. Servírujeme s Jihočeským máslem ozdobené Lipánkem tradičním a přelité horkým ovocem.

Na přehled receptů...

Podobné recepty

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
myslíme na příroduSýr na pánev

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenensksk