This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Sýr na pánev s bramborovým salátem

Bramborový salát má většina z nás spojený s chutí Vánoc. Přidejte k němu Sýr na pánev od Madety a dobrota pro každé roční období je na světě!

Sýr na pánev s bramborovým salátem

Ingredience

  • Brambory - salátové
  • Mrkev
  • Celer - kořen i řapík
  • Petržel - kořen
  • Okurka - sterilovaná
  • Hrášek - mražený
  • Vejce - vařené na tvrdo
  • Majonéza
  • Bílý jogurt
  • Hořčice plnotučná
  • Sůl
  • Pepř
  • Stonek listové petržele
  • Citron
  • Sýr na pánev (2x100 g)

Instructions for preparation

Očištěné brambory uvaříme ve slupce v osolenévodě doměkka, slijeme vodu a ještě vlažné oloupeme. Mrkev, celer, petržela hrášek uvaříme téměř doměkka a necháme vychladnout. Uvařenou zeleninu nakrájíme na kostky a dáme do větší mísy. Přidáme nakrájené okurky a natvrdo uvařené nakrájené vejce. Přidáme 4 lžíce majonézy, 2 lžíce bílého jogurtu, 2 lžičky plnotučnéhořčice, 2 lžičky soli, 1 lžičku pepře, přilijeme 2 lžíce láku z okurek a promícháme. Rozehřejeme si pánev s lžičkou olivového oleje a dozlatova opečeme Sýr na pánev. Podáváme s rozpůleným citrónem a stonkem listové petržele. Příjemné hodování!

TIP: Nezapomeňte, že bramborový stát chutná nejlépe uleželý přes noc.

 

to the list of recipes...

Podobné recepty

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenensksk