Sýr na pánev s bramborovým salátem
Bramborový salát má většina z nás spojený s chutí Vánoc. Přidejte k němu Sýr na pánev od Madety a dobrota pro každé roční období je na světě!
Ingredience
- Brambory - salátové
- Mrkev
- Celer - kořen i řapík
- Petržel - kořen
- Okurka - sterilovaná
- Hrášek - mražený
- Vejce - vařené na tvrdo
- Majonéza
- Bílý jogurt
- Hořčice plnotučná
- Sůl
- Pepř
- Stonek listové petržele
- Citron
- Sýr na pánev (2x100 g)
Instructions for preparation
Očištěné brambory uvaříme ve slupce v osolenévodě doměkka, slijeme vodu a ještě vlažné oloupeme. Mrkev, celer, petržela hrášek uvaříme téměř doměkka a necháme vychladnout. Uvařenou zeleninu nakrájíme na kostky a dáme do větší mísy. Přidáme nakrájené okurky a natvrdo uvařené nakrájené vejce. Přidáme 4 lžíce majonézy, 2 lžíce bílého jogurtu, 2 lžičky plnotučnéhořčice, 2 lžičky soli, 1 lžičku pepře, přilijeme 2 lžíce láku z okurek a promícháme. Rozehřejeme si pánev s lžičkou olivového oleje a dozlatova opečeme Sýr na pánev. Podáváme s rozpůleným citrónem a stonkem listové petržele. Příjemné hodování!
TIP: Nezapomeňte, že bramborový stát chutná nejlépe uleželý přes noc.
Podobné recepty

Noky z Jihočeského žervé s jahodovou omáčkou
Ingredience Noky 250 g Jihočeského žervé 60 g mletých mandlí 70 g polohrubé mouky 1 větší žloutek špetka soli 40 g cukru Omáčka 250 g jahod 30 g medu 1 citron 10 g vanilkového cukru Na ozdobu 1 Tradiční Lipánek

Karbanátky z kapusty a cizrny se sýrem gouda a bramborovou kaší
Vegetariánské karbanátky nejsou jen pro vegetariány. Vyzkoušejte je se sýrem Sýrařův výběr gouda, který jim dodá tu pravou chuť.

Zapečený lilek s rajčaty, šunkou, bylinkami a sýrem Madeland
Lehká a rychlá večeře, která vám zabere jen pár minut. Sýr Madeland lilek příjemně dochutí.

Čočka beluga se zeleninou a Sýrem na pánev
Že jste již vyzkoušeli čočku na všechny způsoby? Ten náš ale určitě ne. Sýr na pánev se k ní hodí skvěle.

Salát s kuřecím masem, dijonskou hořčicí a Jihočeským cottagem
Recept nejen na lehkou večeři, který si vychutnáte. Jihočeský cottage je ten pravý pomocník v kuchyni.

Špagety se sýrem Jihočeský cottage, slaninou, žampiony a pórkem
Špagety se dají kombinovat snad na tisíc způsobů. Tento recept jistě zůstane mezi těmi pravidelně používanými.

Bulgur s červenou řepou, ořechy, rozmarýnem a Sýrem na pánev
Bulgur je čím dál používanější přílohou. S červenou řepou a rozmarýnem získá jedinečnou chuť. Sýr na pánev celému jídlu dodá třešničku.

Plněná rajčata s Jihočeským žervé, šunkou a sýrem Madeland
Bezmasá večeře, pohoštění pro návštěvu, na Silvestrovskou párty, postní den, ideální recept v podstatě kdykoli.
WHO WE ARE
MADETA a. s. is a pure Czech company formed by four stand-alone factories, all placed in a beautiful landscape of the South Bohemian region.
MORE ABOUT COMPANY...
OUR PRODUCTS
Here you can find more than 200 of our delicious products. Curds, milks, yoghurts, cheeses and many others.
LIST OF YOUR PRODUCTS...