We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Sýr na pánev s bramborovým salátem

Bramborový salát má většina z nás spojený s chutí Vánoc. Přidejte k němu Sýr na pánev od Madety a dobrota pro každé roční období je na světě!

Sýr na pánev s bramborovým salátem

Ingredience

  • Brambory - salátové
  • Mrkev
  • Celer - kořen i řapík
  • Petržel - kořen
  • Okurka - sterilovaná
  • Hrášek - mražený
  • Vejce - vařené na tvrdo
  • Majonéza
  • Bílý jogurt
  • Hořčice plnotučná
  • Sůl
  • Pepř
  • Stonek listové petržele
  • Citron
  • Sýr na pánev (2x100 g)

Instructions for preparation

Očištěné brambory uvaříme ve slupce v osolenévodě doměkka, slijeme vodu a ještě vlažné oloupeme. Mrkev, celer, petržela hrášek uvaříme téměř doměkka a necháme vychladnout. Uvařenou zeleninu nakrájíme na kostky a dáme do větší mísy. Přidáme nakrájené okurky a natvrdo uvařené nakrájené vejce. Přidáme 4 lžíce majonézy, 2 lžíce bílého jogurtu, 2 lžičky plnotučnéhořčice, 2 lžičky soli, 1 lžičku pepře, přilijeme 2 lžíce láku z okurek a promícháme. Rozehřejeme si pánev s lžičkou olivového oleje a dozlatova opečeme Sýr na pánev. Podáváme s rozpůleným citrónem a stonkem listové petržele. Příjemné hodování!

TIP: Nezapomeňte, že bramborový stát chutná nejlépe uleželý přes noc.

 

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk