We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeskou pochoutkou od Madety. Vyzkoušejte tuto jedinečnou kombinaci.

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Ingredience

  • 2 ks tortilly
  • 300 g hovězího masa
  • 1 ks cibule
  • 2 ks česneku
  • 10 g koření Fajita
  • 1 ks limety
  • 20 g koriandru
  • 1 ks avokáda
  • 1 balení Jihočeského žervé
  • 200 g drcených rajčat
  • 100 g červených vařených fazolí
  • sůl
  • pepř
  • olej

Instructions for preparation

Najemno nasekanou cibuli opečeme na oleji do světle hnědé barvy. Přidáme hovězí maso a drcená rajčata. Udusíme pod pokličkou doměkka. Přidáme nastrouhaný česnek, vařené fazole, koření Fajita, sůl, pepř a šťávu z půlky limety. Plníme do tortill s Jihočeským žervé, krájeným avokádem a s trhaným koriandrem. Zarolujeme a opečeme na sucho na pánvi. Podáváme překrojené napůl.

Podobné recepty

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk