This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureRakletuj s Madetou
Madeta.cz

Rozpečený Romadur

Nemáte při letním grilování chuť na maso? Nevadí. Rozteklý sýr na pečených bramborách, k tomu pečený česnek. Ideální kombinace.

Ingredience

  • Romadur (počet kusů dle počtu osob)
  • brambory
  • česnek
  • sůl
  • pečicí papír a plech

Instructions for preparation

Vložíme pečicí papír na plech. Do plechu vyskládáme Romadury. Romadur s příchutí chilli či česnek nemusíme dále dochucovat, jinak lehce osolíme, opepříme, dle chuti. Plech položíme na gril. Česnekové paličky podélně rozkrojíme. Brambory nakrájíme na měsíčky a spolu s česnekem volně opékáme na grilu vedle plechu cca 5 minut, abychom docílili zlatavé barvy a mřížkování. Poté vložíme na plech k Romaduru a necháme ještě 10 minut společně péct. Voila! Už si můžete nechat jen chutnat.

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureRakletuj s Madetou

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen