This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of nature
Madeta.cz

Tuňákové karbanátky s Jihočeským cottage a jogurtovým dipem bez laktózy

Karbanátky, jak jste je možná ještě neměli! Výraznou chuť tuňáka doplňuje náš oblíbený Jihočeský cottage a celé kombo završí jogurtový dip. Celý recept je vhodný i pro laktózově intolerantní. Dobrou chuť!

Ingredience

Ingredience na karbanátky:

  • 160 g tuňáka ve vlastní šťávě
  • 120 g ovesných vloček
  • 150 g Jihočeský Cottage natur bez laktózy
  • 2 vejce
  • půl červené cibule
  • pár lístků bazalky
  • sůl
  • pepř
  • lžička kari

Ingredience na jogurtový dip:

  • 150 g Jihočeský Nature bílý jogurt bez laktózy
  • lžička hořčice
  • stroužek česneku
  • jarní cibulka

Instructions for preparation

Ve velké míse smícháme tuňáka, dvě vejce a cottage. Přidáme červenou cibuli, nasekané lístky bazalky, sůl, pepř a lžičku kari. V mixéru rozmixujeme ovesné vločky najemno a přidáme je do směsi. Vše důkladně promícháme a naplníme do formiček. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 min. při 180°C.

V misce smícháme bílý jogurt, nasekanou jarní cibulku, prolisovaný stroužek česneku a lžičku hořčice. Vše zamícháme a necháme uležet v lednici.

to the list of recipes...
#vypecenavyzva

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of nature
#vypecenavyzva

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen