This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureRakletuj s Madetou
Madeta.cz

Treska s jablky a sýrem

Ač se nezdá, tak tato kombinace je moc dobrá a jemná. Jistě splní vaše očekávání lehkého oběda či večeře.

Treska s jablky a sýrem

Ingredience

  • 400 g tresky šedé čerstvé či zamražené přímo na moři bez zbytečné vody
  • 2 středně velká jablka bez jádřinců, nakrájených na plátky (kroužky)
  • 100 g sýra Madeland
  • Jihočeské máslo na vymazání pečící formy
  • sůl, případně špetka mletého bílého pepře nebo mletého kmínu

Instructions for preparation

Rybu necháme rozmrazit. Osušíme jí ubrouskem a osolíme, případně okořeníme a vložíme do máslem vymazané pečící nádoby, poklademe plátky jablek. Navrch dáme plátky sýra Madeland. Pečeme cca 20 minut na 200 stupňů, krátce můžeme pustit v troubě gril a necháme zapéct do zlatavé krustičky. Jako přílohu doporučujeme bílou bezlepkovou bagetku nebo vařené brambory s pažitkou.

Nechce se inspirovat a koukněte na další báječné bezlaktózové recepty od Radky Vrzalové

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureRakletuj s Madetou

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen