Zapečené papriky s Jihočeskou nivou
Nejen v grilovací sezoně a nejen vegetariáni ocení tento rychlý a jednoduchý recept.
Ingredience
- 220 g Jihočeské nivy
- 3 papriky (červená, žlutá, zelená)
- 2 rajčata
- 100 g šunky dle výběru
- pažitka
- majoránka
- sůl
- pepř
Instructions for preparation
Papriky opláchneme, ukrojíme vršky se stopkami a vyndáme jádřince. Rajčata a šunku nakrájíme na kostičky, Jihočeskou nivu nastrouháme. Dle chuti dochutíme solí, pepřem a majoránkou. Papriky naplníme sýrovou směsí a přiklopíme jejich vršky. Pečeme v troubě na 190 °C asi 15 minut. Poté posypeme pažitkou a podáváme.
Podobné recepty

Langoš s kečupem, Blaťáckým zlatem a česnekem
Langoš je typická pochoutka všech rychlých občerstvení. Ještě lépe ale chutná, pokud si ho připravíte úplně samy.

Pečená dýně na medu s Jihočeským žervé
Odlehčete začátek roku s dýní Hokaidó a naším Jihočeským žervé.

Bramborové knedlíky ve vajíčku s Blaťáckým zlatem
Knedlíky s vajíčkem jedl alespoň jednou snad každý. Vylepšete je sýrem Blaťácké zlato, chuťové buňky vám poděkují.

Smažený sýr eidam s vařeným bramborem a tatarkou
Smažený sýr je milovanou českou klasikou. S Jihočeským Eidamem a Jihočeským máslem bude nepřekonatelný.

Grilovaný ananas se sýrem Lipánek
Pokud milujete ananas v kombinaci s hlavním chodem, musíte vyzkoušet tuto specialitu s rakletovaným sýrem!

Topinky se sardinkami a Jihočeským cottagem
Máte rádi sardinky? Neváhejte vyzkoušet náš recept na topinky s Jihočeským cottagem.

Obložená celorznná bageta se sýrem Lipánek
V jednoduchosti je síla. A kvalitní ingredience jsou základ tak jako poctivý a dobrý sýr.

Sendvič s trhaným vepřovým masem a Blaťáckým zlatem
Trhané kuřecí maso, opečený
WHO WE ARE
MADETA a. s. is a pure Czech company formed by four stand-alone factories, all placed in a beautiful landscape of the South Bohemian region.
MORE ABOUT COMPANY...
OUR PRODUCTS
Here you can find more than 200 of our delicious products. Curds, milks, yoghurts, cheeses and many others.
LIST OF YOUR PRODUCTS...