This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Kuře na kari s Jihočeským Nature dipem

Máte svůj osvědčený recept na grilované kuře? Vyzkoušejte i ten náš, mohla by být příjemnou změnou.

Kuře na kari s Jihočeským Nature dipem

Ingredience

  • 150 g Jihočeský Nature bílý jogurt Madeta
  • 1 stroužek česneku
  • pažitka
  • 4 ks kuřecí prsa
  • 1 lžíce kari koření
  • 200 g Jihočeské smetany od Madety
  • sůl
  • sezamová semínka na ozdobení
  • rýže basmati nebo pečivo
  • alobal

Instructions for preparation

V míse pečlivě promícháme kuřecí maso, Jihočeskou smetanu, sůl a kari koření. Necháme 30 minut marinovat. Mezitím si připravíme jogurtový dip. Jihočeský Nature bílý jogurt smícháme se stroužkem prolisovaného česneku, najemno nasekanou pažitkou a špetkou soli. Z alobalu uděláme čtyři větší „mističky“, do nich dáme po jednom kuřecí prsa, která zalijeme smetanovou kari omáčkou. Alobal pevně uzavřeme a pečeme v předehřáté troubě na 180 °C nebo na grilu. Podáváme posypané sezamovými semínky s jogurtovým dipem a s rýží basmati nebo pečivem. Dobrou chuť! :)

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenensksk