This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Bramborové chipsy a mrkvičky s premium nivovým dipem

Čas pečená zeleniny je tu! Pokud jste i milovníky

Bramborové chipsy a mrkvičky s premium nivovým dipem

Ingredience

  • 110 g Niva Premium
  • 200 g Jihočeská zakysaná smetana Madeta
  • 6 ks malých mrkviček
  • 4-6 větších brambor
  • 1 stroužek česneku
  • hrst čerstvých bylinek (petrželka, pažitka...)
  • olej
  • sůl
  • pepř

Instructions for preparation

Mrkvičky oloupeme, brambory se slupkou očistíme a nakrájíme na tenká kolečka. Bylinky nasekáme najemno a část smícháme v misce s trochou oleje a solí. Brambory a mrkvičky potřeme olejem s bylinkami a dáme na plech. Pečeme na 180 °C dozlatova. Druhou část bylinek smícháme s Jihočeskou zakysanou smetanou, nastrouhanou Nivou Premium, prolisovaným stroužkem česneku, solí, pepřem a zbytkem bylinek.
Pečené bramborové chipsy a mrkvičky podáváme ještě teplé s česnekovým dipem Niva Premium. Dobrou chuť! :)

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen