This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureRakletuj s Madetou
Madeta.cz

Bramborové chipsy a mrkvičky s premium nivovým dipem

Čas pečená zeleniny je tu! Pokud jste i milovníky

Bramborové chipsy a mrkvičky s premium nivovým dipem

Ingredience

  • 110 g Niva Premium
  • 200 g Jihočeská zakysaná smetana Madeta
  • 6 ks malých mrkviček
  • 4-6 větších brambor
  • 1 stroužek česneku
  • hrst čerstvých bylinek (petrželka, pažitka...)
  • olej
  • sůl
  • pepř

Instructions for preparation

Mrkvičky oloupeme, brambory se slupkou očistíme a nakrájíme na tenká kolečka. Bylinky nasekáme najemno a část smícháme v misce s trochou oleje a solí. Brambory a mrkvičky potřeme olejem s bylinkami a dáme na plech. Pečeme na 180 °C dozlatova. Druhou část bylinek smícháme s Jihočeskou zakysanou smetanou, nastrouhanou Nivou Premium, prolisovaným stroužkem česneku, solí, pepřem a zbytkem bylinek.
Pečené bramborové chipsy a mrkvičky podáváme ještě teplé s česnekovým dipem Niva Premium. Dobrou chuť! :)

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureRakletuj s Madetou

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen