This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Sendvič s trhaným vepřovým masem a Blaťáckým zlatem

Trhané kuřecí maso, opečený

Sendvič s trhaným vepřovým masem a Blaťáckým zlatem

Ingredience

  • 120 g Blaťáckého zlata
  • 200 g kuřecích prsou
  • 1 lžička červené papriky
  • 1/2 lžičky mletého chilli
  • 1/2 lžičky soli
  • trochu pepře
  • 1 lžička grilovacího koření
  • 1 lžíce javorového sirupu
  • 50 g Jihočeského másla
  • tomatové sugo
  • bageta
  • Jihočeská zakysaná smetana
  • opláchnutý listový salát
  • salátová okurka
  • hrst vlašských ořechů

Instructions for preparation

Kuřecí prsa opláchneme. Z červené papriky, chilli, soli, pepře, grilovacího koření a javorového sirupu uděláme marinádu. Maso marinádou potřeme a necháme chvíli odležet. Na pánvi rozehřejeme máslo a prsa opékáme z obou stran. Po upečení natrháme vidličkou, zalijeme tomatovým sugem a promícháme. Bagetu rozkrojíme a z obou stran opečeme na másle. Poté namažeme obě půlky zakysanou smetanou, položíme lístky listového salátu, poklademe trhaným masem, na plátky nakrájeným Blaťáckým zlatem a na plátky nakrájenou okurkou. Posypeme drcenými vlašskými ořechy, přiklopíme druhou půlkou bagety a podáváme :)

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen