This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Pečená dýně na medu s Jihočeským žervé

Odlehčete začátek roku s dýní Hokaidó a naším Jihočeským žervé.

Pečená dýně na medu s Jihočeským žervé

Ingredience

  • 1 ks dýně hokaido
  • 1 ks Jihočeské žervé
  • 5 lžic medu
  • ½ lžičky soli
  • 40 g rozpuštěného Jihočeského másla
  • hrst nasekaných mandlí
  • tymián

Instructions for preparation

Dýni hokaido opláchneme, oloupeme, vydlabeme semínka a nakrájíme na měsíčky. Všechny ingredience smícháme dohromady. Plátky dýně klademe na plech a polijeme směsí. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C dozlatova. Podáváme s Jihočeským žervé.

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen