Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
myslíme na příroduSýr na pánev
Madeta.cz

Pečená dýně na medu s Jihočeským žervé

Odlehčete začátek roku s dýní Hokaidó a naším Jihočeským žervé.

Pečená dýně na medu s Jihočeským žervé

Ingredience

  • 1 ks dýně hokaido
  • 1 ks Jihočeské žervé
  • 5 lžic medu
  • ½ lžičky soli
  • 40 g rozpuštěného Jihočeského másla
  • hrst nasekaných mandlí
  • tymián

Návod na přípravu

Dýni hokaido opláchneme, oloupeme, vydlabeme semínka a nakrájíme na měsíčky. Všechny ingredience smícháme dohromady. Plátky dýně klademe na plech a polijeme směsí. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C dozlatova. Podáváme s Jihočeským žervé.

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
myslíme na příroduSýr na pánev

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenensksk