We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Dip s bylinkami a zakysanou smetanou

Tento dip nemůže chybět u žádného grilování. Je jednoduchý, lehký a svěží.

Ingredience

  • 200 g Jihočeské tradiční zakysané smetany 15% od Madety
  • barevný pepř
  • šťáva z 1/4 citronu
  • sůl
  • stroužek česneku
  • bylinky jako tymián či pažitka
  • brambory
  • listy salátu

Instructions for preparation

Do tradiční zakysané smetany zamíchejte pepř a sůl dle chuti, přidejte prolisovaný česnek a zakápněte šťávou z citronu. Menší hrst bylinek posekejte a vmíchejte do smetany. Brambory očistěte, i se slupkou je nakrájejte na měsíčky a potřené olejem je ogrilujte dozlatova. Dip se skvěle hodí jak ke grilovaným bramborám, tak i k masu či zelenině.

Podobné recepty

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk