Rajčatové carpaccio s Jihočeským žervé
Rajčatové carpaccio vás krásně osvěží a doplní potřebné vitamíny a živiny.
Ingredience
- 1 balení Jihočeského žervé
- 2–3 stroužky česneku
- mix červených a žlutých rajčat
- sůl
- pepř
- balsamico
- čerstvá bazalka
Návod na prípravu
Rajčata opláchneme a nakrájíme na tenká kolečka, která vyskládáme na talíř. Česnek nastrouháme najemno a smícháme s Jihočeským žervé a ochutíme solí. Rajčata osolíme, opepříme, pokapeme balsamicem, posypeme bazalkou a ozdobíme Jihočeským žervé.
Podobné recepty
na prehĺad receptov...Kto sme?
Sme najväčším spracovateľom mlieka v Českej republike s tradíciou od roku 1837, so sídlom v malebnej krajine južných Čiech.
VIAC O MADETĚ...
Čo vyrábame?
V našom portfóliu nájdete takmer 200 poctivých produktov z juhočeského mlieka. Tvarohy, syry, jogurty a rad ďalších.
PRODUKTY OD MADETY...
Kde nás kúpite?
KDE KÚPIT VÝROBKY OD MADETY...