This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Langoš burger

20 minut

difficulty:

List of recipes

Langoše všichni jistě znáte, ale co langoš burger? Vyzkoušejte náš recept a budete se oblizovat.

Langoš burger

Ingredience

  • 300 g hladké mouky
  • 180 ml Jihočeského mléka
  • 3/4 kostky droždí
  • 150 ml vody
  • olej
  • 1 kelímek Jihočeské zakysané smetany
  • jarní cibulka
  • 100 g slaniny
  • 1 Romadur s česnekem a bylinkami
  • javorový sirup

Instructions for preparation

Mouku, teplé Jihočeské mléko, vodu a droždí promícháme a necháme vzejít kvásek. Poté uválíme malé placky a smažíme v hrnci nebo pánvi ve velkém množství oleje dozlatova. Slaninu opečeme na oleji z obou stran. Placku potřeme Jihočeskou zakysanou smetanou, zasypeme nadrobno nasekanou jarní cibulkou, položíme slaninový chips, na plátky nakrájený Romadur, zakápneme javorovým sirupem a přiklopíme druhou plackou.

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen