Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
myslíme na příroduSýr na pánev
Madeta.cz

Langoš burger

20 minut

náročnost:

přehled receptů

Langoše všichni jistě znáte, ale co langoš burger? Vyzkoušejte náš recept a budete se oblizovat.

Langoš burger

Ingredience

  • 300 g hladké mouky
  • 180 ml Jihočeského mléka
  • 3/4 kostky droždí
  • 150 ml vody
  • olej
  • 1 kelímek Jihočeské zakysané smetany
  • jarní cibulka
  • 100 g slaniny
  • 1 Romadur s česnekem a bylinkami
  • javorový sirup

Návod na přípravu

Mouku, teplé Jihočeské mléko, vodu a droždí promícháme a necháme vzejít kvásek. Poté uválíme malé placky a smažíme v hrnci nebo pánvi ve velkém množství oleje dozlatova. Slaninu opečeme na oleji z obou stran. Placku potřeme Jihočeskou zakysanou smetanou, zasypeme nadrobno nasekanou jarní cibulkou, položíme slaninový chips, na plátky nakrájený Romadur, zakápneme javorovým sirupem a přiklopíme druhou plackou.

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
myslíme na příroduSýr na pánev

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenensksk