This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Pečený chleba se slaninou a sýrem Primator

Lahůdkou pro náročné labužníky díky své jemné, mandlově nasládlé chuti, která je výsledkem moderní technologie a dlouhodobého zrání. Se slaninou v čerstvém chlebu bude lahůdkou.

Pečený chleba se slaninou a sýrem Primator

Ingredience

  • 200 g sýru Primátor
  • 100 g slaniny
  • 50 g Jihočeského másla
  • 2-3 stroužky česneku
  • sůl
  • 1 lžíce olivového oleje
  • čerstvé bylinky (tymián, rozmarýn)
  • 1 menší chleba
  • alobal

Instructions for preparation

Chleba nakrájíme na mřížky tak, aby spodek zůstal vcelku. Mezery vyplníme sýrem Primátor a slaninou. Jihočeské máslo rozpustíme a smícháme s olivovým olejem, drceným česnekem, bylinkami a solí. Touto směsí chleba potřeme. Zabalíme do alobalu a pečeme na 200 °C cca 20 minut. Na posledních 5 minut odklopíme alobal a chleba dopečeme dozlatova.

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen