We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Pečený chleba se slaninou a sýrem Primator

Lahůdkou pro náročné labužníky díky své jemné, mandlově nasládlé chuti, která je výsledkem moderní technologie a dlouhodobého zrání. Se slaninou v čerstvém chlebu bude lahůdkou.

Pečený chleba se slaninou a sýrem Primator

Ingredience

  • 200 g sýru Primátor
  • 100 g slaniny
  • 50 g Jihočeského másla
  • 2-3 stroužky česneku
  • sůl
  • 1 lžíce olivového oleje
  • čerstvé bylinky (tymián, rozmarýn)
  • 1 menší chleba
  • alobal

Instructions for preparation

Chleba nakrájíme na mřížky tak, aby spodek zůstal vcelku. Mezery vyplníme sýrem Primátor a slaninou. Jihočeské máslo rozpustíme a smícháme s olivovým olejem, drceným česnekem, bylinkami a solí. Touto směsí chleba potřeme. Zabalíme do alobalu a pečeme na 200 °C cca 20 minut. Na posledních 5 minut odklopíme alobal a chleba dopečeme dozlatova.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk