Pečený chleba se slaninou a sýrem Primator
Lahůdkou pro náročné labužníky díky své jemné, mandlově nasládlé chuti, která je výsledkem moderní technologie a dlouhodobého zrání. Se slaninou v čerstvém chlebu bude lahůdkou.
Ingredience
- 200 g sýru Primátor
- 100 g slaniny
- 50 g Jihočeského másla
- 2-3 stroužky česneku
- sůl
- 1 lžíce olivového oleje
- čerstvé bylinky (tymián, rozmarýn)
- 1 menší chleba
- alobal
Návod na přípravu
Chleba nakrájíme na mřížky tak, aby spodek zůstal vcelku. Mezery vyplníme sýrem Primátor a slaninou. Jihočeské máslo rozpustíme a smícháme s olivovým olejem, drceným česnekem, bylinkami a solí. Touto směsí chleba potřeme. Zabalíme do alobalu a pečeme na 200 °C cca 20 minut. Na posledních 5 minut odklopíme alobal a chleba dopečeme dozlatova.
Podobné recepty

ŠPAGETY SE ŠPENÁTOVÝM PESTEM, JIHOČESKÝM COTTAGEM A CHERRY RAJČATY
Není nad domácí pesto. Jeho výraznou chuť zjemníte sýrovými zrnky ve smetaně a jídlo plné vitamínů i bílkovin máte na stole během chvilky.

ZELENINOVÝ SALÁT SE SÝREM NA PÁNEV, BROKOLICÍ A PEČENOU BROSKVÍ
Pokud vás samotný salát nezasytí, do pěti minut si k němu usmažte Sýr na pánev a lehký a zároveň výživný salát je na světě!

SÝROVÝ KOLÁČ Z LISTOVÉHO TĚSTA S JIHOČESKOU NIVOU, MEDEM, OŘÍŠKY A HRUŠKAMI
Kombinace nivy, hrušek a medu je osvědčená gurmány. Zkuste ji a uvidíte, že výsledek bude famózní.

Burger s masovými koulemi v chilli omáčce se Sýrem na pánev, salátem a majonézou
Tak s tímhle extra sýrovým burgerem budete za hvězdu!

Croissant plněný avokádem, Jihočeským cottagem a vejcem
Když chcete udělat dojem při víkednové snídani.

Těstovinový salát s grilovanou zeleninou a Sýrem na pánev
Jednodušší už to být nemůže. Sýr na pánev je hotový za pár minut a rychlý oběd nebo vydatná večeře je na světě!

Pečené houby Portobello plněné slaninou, bylinkami a Romadurem
Nezvyklá kombinace, která vás ale příjemně překvapí.

Máslové koláčky s Tvarohovým Lipánkem
Že nedodržujete čaj o páté? Nevadí. Tyhle koláčky jsou vhodnou sladkou jednohubkou i k odpolední kávě. Lipánek Tvarohový je ideální méně sladkou náplní pro jakékoli podobné koláčky.
Kdo jsme?
Jsme největším zpracovatelem mléka v České republice s tradicí od roku 1837, se sídlem v malebné krajině jižních Čech.
VÍCE O MADETĚ...
Co vyrábíme?
V našem portfoliu najdete téměř 200 poctivých produktů z jihočeského mléka. Tvarohy, sýry, jogurty a řadu dalších.
PRODUKTY OD MADETY...
Kde nás koupíte?
KDE KOUPIT VÝROBKY OD MADETY...