This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Pečený lilek s rajčaty, bazalkou a balkánským sýrem

Po masových grilovačkách je třeba si to trochu odlehčit.

Pečený lilek s rajčaty, bazalkou a balkánským sýrem

Ingredience

  • 1 balení Balkánského sýru Madeta
  • 1 lilek
  • 2 stroužky česneku
  • 3 rajčata
  • bazalka
  • 5 g tymiánu
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

 

Instructions for preparation

Lilek podélně rozkrojíme a několika řezy nařízneme. Do vzniklých spár vložíme plátky česneku, osolíme, opepříme, poklademe sekanou bazalkou, tymiánem, přidáme krájená rajčata, plátky balkánského sýru, opět osolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem. Pečeme přiklopené v troubě při 160 °C 45 minut, dalších 15 minut pak pečeme dozlatova při 205 °C. Při servírování zdobíme malými lístky bazalky a zakápneme olivovým olejem.

to the list of recipes...

Podobné recepty

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenensksk