We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Sýr na pánev s batáty

Pochutnejte si na odlehčenější variantě oblíbeného smažáku s hranolkami. Nasládlé batáty perfektně doplní smetanová chuť lahodného sýru na pánev.

Sýr na pánev s batáty

Ingredience

  • Větší batát
  • Sýr na pánev Klasik
  • Špetka mořské soli
  • Špetka hrubé soli
  • Hrstka oliv
  • Stonek listové petržele
  • Tatarská omáčka, nebo oblíbený dip
  • Lžička olivového oleje
  • Sýr na pánev (2x100 g)

Na salátek

  • Mix salátových lístků
  • Půlky balení baby rajčátek,
  • Sůl
  • Pepř
  • Citronová šťáva
  • Olivový olej

Instructions for preparation

Batáty omyjeme, oloupeme a nakrájíme na podlouhlé trojúhelníky. Předehřejeme si troubu na 180°, batáty vyskládáme na plech a osolíme špetkou hrubé soli, potřeme olivovým olejem a posypeme najemno nakrájenými olivami. Pečeme v troubě zhruba 20 minut dozlatova. Mezitím si připravíme salátek. Směs salátových lístků smícháme ve větší míse s olivovým olejem, citronovou šťávou, najemno nakrájenými rajčátky a dle chuti osolíme a opepříme. Do konce přípravy zbývá už jen 5 minut – jdeme na Sýr na pánev! Rozehřejeme si pánev s lžičkou olivového oleje a dozlatova opečeme Sýr na pánev. Talíř dozdobíme oblíbeným dipem a stonkem listové petržele. Dobrou chuť!

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk