This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Sýr na pánev s batáty

Pochutnejte si na odlehčenější variantě oblíbeného smažáku s hranolkami. Nasládlé batáty perfektně doplní smetanová chuť lahodného sýru na pánev.

Sýr na pánev s batáty

Ingredience

  • Větší batát
  • Sýr na pánev Klasik
  • Špetka mořské soli
  • Špetka hrubé soli
  • Hrstka oliv
  • Stonek listové petržele
  • Tatarská omáčka, nebo oblíbený dip
  • Lžička olivového oleje
  • Sýr na pánev (2x100 g)

Na salátek

  • Mix salátových lístků
  • Půlky balení baby rajčátek,
  • Sůl
  • Pepř
  • Citronová šťáva
  • Olivový olej

Instructions for preparation

Batáty omyjeme, oloupeme a nakrájíme na podlouhlé trojúhelníky. Předehřejeme si troubu na 180°, batáty vyskládáme na plech a osolíme špetkou hrubé soli, potřeme olivovým olejem a posypeme najemno nakrájenými olivami. Pečeme v troubě zhruba 20 minut dozlatova. Mezitím si připravíme salátek. Směs salátových lístků smícháme ve větší míse s olivovým olejem, citronovou šťávou, najemno nakrájenými rajčátky a dle chuti osolíme a opepříme. Do konce přípravy zbývá už jen 5 minut – jdeme na Sýr na pánev! Rozehřejeme si pánev s lžičkou olivového oleje a dozlatova opečeme Sýr na pánev. Talíř dozdobíme oblíbeným dipem a stonkem listové petržele. Dobrou chuť!

to the list of recipes...

Podobné recepty

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenensksk