This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Kroupeto s Romadurem

Romadur a kroupy, že to nejde dohromady? Až ochutnáte tento recept, změníte názor.

Kroupeto s Romadurem

Ingredience

  • 1 balení Romaduru
  • 150 g krup
  • 0,5 l kuřecího vývaru (lze nahradit zeleninovým)
  • 80 g Jihočeského másla + lžíce másla na zjemnění
  • 1 menší cibule
  • snítka petrželky
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej
  • smažená cibulka na ozdobení

Instructions for preparation

V osoleném vývaru si uvaříme kroupy. Na másle opečeme dozlatova najemno nakrájenou cibuli, přidáme uvařené kroupy. Stáhneme z plamene, zjemníme máslem a přidáme nasekanou petrželku. Servírujeme na mělkém talíři, ihned po servírování poklademe nakrájeným Romadurem, posypeme smaženou cibulkou a zdobíme nasekanou petrželkou. Můžeme dochutit olivovým olejem.

to the list of recipes...

Podobné recepty

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenensksk