Farmářský salát s česnekovým cottage sýrem
Ingredience (2 porce)
- 300 g brambor uvařených ve slupce
- 4 vejce uvařená natvrdo
- 2 hrsti salátu
- 100 g cherry rajčat
- 3 lžíce kukuřice
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce citronové šťávy
- tymián
- sůl, pepř
Na česnekový cottage sýr
- 1 Jihočeský cottage nature
- 2 lžíce česnekové pasty Podravka
- sůl, pepř dle chuti
Instructions for preparation
Uvařené brambory nakrájíme na čtvrtiny a dáme na plech s pečicím papírem. Pokapeme je olivovým olejem, osolíme, opepříme a posypeme tymiánem. Brambory dáme péct do trouby předehřáté na 200 °C cca 15–20 minut, dokud nebudou zlatavé a křupavé.
Mezitím si připravíme salát. Uvařená vejce nakrájíme na kousky, cherry rajčata na poloviny a smícháme je s kukuřicí a natrhaným omytým salátem. Přidáme citronovou šťávu, sůl, pepř a vše promícháme.
V míse smícháme Jihočeský cottage nature s česnekovou pastou. Dochutíme solí a pepřem podle chuti.
Na talíř navrstvíme salát, přidáme opečené brambory a česnekový cottage sýr.
Podobné recepty

Noky z Jihočeského žervé s jahodovou omáčkou
Ingredience Noky 250 g Jihočeského žervé 60 g mletých mandlí 70 g polohrubé mouky 1 větší žloutek špetka soli 40 g cukru Omáčka 250 g jahod 30 g medu 1 citron 10 g vanilkového cukru Na ozdobu 1 Tradiční Lipánek

Karbanátky z kapusty a cizrny se sýrem gouda a bramborovou kaší
Vegetariánské karbanátky nejsou jen pro vegetariány. Vyzkoušejte je se sýrem Sýrařův výběr gouda, který jim dodá tu pravou chuť.

Zapečený lilek s rajčaty, šunkou, bylinkami a sýrem Madeland
Lehká a rychlá večeře, která vám zabere jen pár minut. Sýr Madeland lilek příjemně dochutí.

Čočka beluga se zeleninou a Sýrem na pánev
Že jste již vyzkoušeli čočku na všechny způsoby? Ten náš ale určitě ne. Sýr na pánev se k ní hodí skvěle.

Salát s kuřecím masem, dijonskou hořčicí a Jihočeským cottagem
Recept nejen na lehkou večeři, který si vychutnáte. Jihočeský cottage je ten pravý pomocník v kuchyni.

Špagety se sýrem Jihočeský cottage, slaninou, žampiony a pórkem
Špagety se dají kombinovat snad na tisíc způsobů. Tento recept jistě zůstane mezi těmi pravidelně používanými.

Bulgur s červenou řepou, ořechy, rozmarýnem a Sýrem na pánev
Bulgur je čím dál používanější přílohou. S červenou řepou a rozmarýnem získá jedinečnou chuť. Sýr na pánev celému jídlu dodá třešničku.

Plněná rajčata s Jihočeským žervé, šunkou a sýrem Madeland
Bezmasá večeře, pohoštění pro návštěvu, na Silvestrovskou párty, postní den, ideální recept v podstatě kdykoli.
WHO WE ARE
MADETA a. s. is a pure Czech company formed by four stand-alone factories, all placed in a beautiful landscape of the South Bohemian region.
MORE ABOUT COMPANY...
OUR PRODUCTS
Here you can find more than 200 of our delicious products. Curds, milks, yoghurts, cheeses and many others.
LIST OF YOUR PRODUCTS...