We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Sýr na pánev se salátem z chřestu s pestem z medvědího česneku

Sýr na pánev se salátem z chřestu s pestem z medvědího česneku

Ingredience (2 porce)

  • 1 balení Sýru na pánev
  • 500 g zeleného chřestu
  • 70 g piniových oříšků
  • 50 ml olivového oleje
  • ½ lžičky soli
  • 4 ředkvičky
  • ½ malé cukety
  • 50 g medvědího česneku
  • 50 g hladkolisté petržele
  • šťáva z ½ citronu
     

Instructions for preparation

Z chřestu ulomíme tvrdé konce a nakrájíme ho na třetiny. Připravíme si hrnec s osolenou vroucí vodou a mísu s ledovou osolenou vodou. Chřest vaříme přibližně 2 minuty a potom hned zchladíme v ledové vodě, aby zůstal hezky zelený a křupavý.
Piniové oříšky opražíme na pánvi, necháme je vychladnout a rozmixujeme společně s olivovým olejem, medvědím česnekem, petrželkou, solí a citronovou šťávou. Ředkvičky nakrájíme na tenká kolečka a cuketu na tenké plátky. Sýr na pánev opečeme na suché pánvi dozlatova z obou stran.
Do talíře si připravíme všechnu zeleninu, pokapeme pestem a navrch dáme opečený sýr.
 

Podobné recepty

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk