We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Bramboráková pizza s Moravským bochníkem

60 minut

difficulty:

List of recipes

Bramboráková pizza s Moravským bochníkem

Ingredience (2 porce)

  • 1 balení sýru Moravský bochník
  • 500 g brambor
  • 3 stroužky česneku
  • 100 g hladké mouky
  • 2 vejce
  • 100 ml čerstvé Jihočeské smetany
  • 1 lžíce sušené majoránky
  • sůl
  • pepř
  • olej na smažení
  • 2 lžíce majonézy
  • 1 lžíce srirachy
  • pažitka na ozdobu
     

Instructions for preparation

Brambory nastrouháme nahrubo a vymačkáme z nich přebytečnou vodu. Přidáme mouku, najemno nastrouhaný česnek, vejce, čerstvou Jihočeskou smetanu, majoránku, sůl a pepř. Důkladně promícháme. Na větší pánvi rozehřejeme olej a bramborovou směs rovnoměrně rozetřeme po celé ploše. Smažíme na mírném ohni dozlatova z obou stran. Na jednu stranu položíme plátky sýru Sýrařův výběr a necháme je rozpustit. Mezitím si připravíme dresink smícháním majonézy a srirachy. Hotový „bramborák“ přemístíme na talíř a ozdobíme dresinkem a pažitkou.

Podobné recepty

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk