We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Snídaňový bramborák se Sýrem na pánev, avokádem, slaninou a bylinkovým tvarohem

Snídaňový bramborák se Sýrem na pánev, avokádem, slaninou a bylinkovým tvarohem

Ingredience (2 porce)

  • 2 balení Sýru na pánev
  • 3–4 brambory
  • 3 vejce
  • špetka kmínu
  • špetka majoránky
  • 1 stroužek česneku
  • 50 g hrubé mouky
  • 1 lžíce Jihočeského čerstvého plnotučného mléka
  • plátky slaniny
  • 1 avokádo
  • 3 lžíce Jihočeského tvarohu
  • hrst nasekané pažitky
  • hrst nasekané petrželky
  • 1 lžíce Jihočeského másla
  • 1 lžička slunečnicového oleje
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce octa
     

Instructions for preparation

Oloupané brambory nastrouháme a slijeme z nich přebytečnou vodu. Přidáme kmín, prolisovaný česnek, jedno vejce, majoránku, sůl, pepř a čerstvé Jihočeské mléko. Vmícháme mouku a vypracujeme těsto.
Na pánvi orestujeme slaninu dokřupava. Do tuku ze slaniny přidáme Jihočeské máslo a olej a osmažíme bramboráky dozlatova. Jihočeský tvaroh smícháme s nasekanými bylinkami a dochutíme solí a pepřem.
Ve vroucí vodě s octem vytvoříme lžící vír a po jednom do něj přidáváme vejce. Vaříme 2–3 minuty.
Avokádo nakrájíme na plátky. Na bramborák položíme pošírované vejce, plátky slaniny, avokádo, lžíci Jihočeského tvarohu a na suché pánvi opečený Sýr na pánev.
 

Podobné recepty

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk