This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Pečené kuřátko s tzatziki a ledovým salátem

Večeře, která pohladí žaludek bez výčitek. Dietní kuřátku se salátem.

Pečené kuřátko s tzatziki a ledovým salátem

Ingredience

Ingredience na kuře:

  • 1 středně velké kuře
  • citronová šťáva z 1 středního citrónu
  • 1 lžíce soli, 1 lžíce pepře
  • 2 lžíce oregana
  • 5 lžic olivového oleje

Ingredience na tzatziki:

  • 1/2 lžičky soli
  • 1 lžíce kopru
  • 1 stroužek česneku
  • 1/2 lžičky pepře
  • 1 lžíce octa z bílého vína
  • 200g Jihočeské zakysané smetany bez laktózy
  • 150g jogurtu Nature bez laktózy
  • 1/2 okurky nakrájené na kostičky

Instructions for preparation

Citron, sůl, pepř a olivový olej zamícháme v marinádu. Připravenou marinádou pečlivě potřeme celé kuře. Kuře pečeme na pečicím papíře 90 minut při 220°C.

Než dopečeme kuře, připravíme tzatziki dresing. Jihočeskou zakysanou smetanu a bílý jogurt Nature dáme do misky. Přidáme sůl, pepř, kopr, propasírovaný česnek a vinný ocet. Vše promícháme a přidáme na kostičky nakrájenou okurku.

Kuřárko servírujeme na listech ledového salátu.

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenensksk