This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Hamburger s trhaným vepřovým masem a Tylžským sýrem

2,5 hodiny

difficulty:

List of recipes

Trhané maso co se jen rozplývá na jazyku doplněné lahodným Tylžským sýrem. Neznáme lepší kombinaci do hamburgeru.

Hamburger s trhaným vepřovým masem a Tylžským sýrem

Ingredience

  • 600 g vepřové plece
  • sůl
  • pepř
  • BBQ omáčka
  • 4 hamburgerové housky
  • salát
  • červené zelí
  • majonéza
  • červená cibule
  • Tylžský sýr od Madety
  • 1 lžíce Jihočeského másla od Madety

Instructions for preparation

Vepřové maso ze všech stran osolíme a opepříme. Celé maso dáme na cca 30 minut zatáhnout do předem předehřáté trouby na 220 °C. Poté snižíme teplotu na 160 °C, přikryjeme alobalem nebo dáme do pečicího sáčku a pečeme další cca 2 hodiny do měkka.
Upečené maso pomocí dvou vidliček roztrháme na vlákna, smícháme s BBQ omáčkou a ještě na chvíli vrátíme do trouby prohřát. Ochutnáme a případně dochutíme.
Na pánvičce rozehřejeme Jihočeské máslo a rozkrojené hamburgerové housky z obou stran opečeme. Opečené housky potřeme majonézou, na kterou položíme salát, na kroužky pokrájenou červenou cibuli, teplé trhané maso, plátek Tylžského sýra, červené zelí a přiklopíme druhou částí housky. Můžeme podávat! :)

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen