This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureRakletuj s Madetou
Madeta.cz

Pizza s Madelandem a ajvarem a cottage

30 minut

difficulty:

List of recipes

Pizzu se šunkou a sýrem umí každý, co zkusit něco nového? Doplňte náš Madeland cottagem a ajvarem, zážitek bude jedinečný.

Pizza s Madelandem a ajvarem a cottage

Ingredience

Pizza těsto:

  • 250 ml vlažné vody
  • 30 g droždí
  • 2 lžíce světlé pivo
  • 400 g hladké mouky
  • 3 lžíce olivový olej
  • sůl

Na těsto:

  • 100 g Madeland
  • 150 g Cottage
  • černé olivy
  • červená cibule
  • ajvar
  • tymián
  • olivový olej

 

Instructions for preparation

V míse smícháme vodu, 1 lžíci oleje, pivo, nadrobené droždí, lžičku soli a po lžících pomalu přidáváme mouku. Ideálně elektrickým hnětačem vypracujeme pevné těsto. Přikryjeme folií a necháme nejlépe přes noc vykynout v lednici. Česnek nakrájíme na plátky, cibuli na kolečka a olivy rozkrojíme napůl. Těsto rozdělíme na dvě části a postupně vypracujeme dvě tenké pizzy. My zvolili hranatý tvar :). Placky položíme na plech vyložený pečicím papírem a potřeme zbylým olejem a větší částí ajvaru. Obložíme Madelandem, olivami, červenou cibulí a posypeme tymiánem. Pečeme v troubě na 200 °C cca 15 – 20 minut, dokud nezezlátnou okraje. Hotovou pizzu potřeme Cottagem a zbylým ajvarem.

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureRakletuj s Madetou

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen