This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Bramborová kaše s grilovaným Romadurem a sójovou omáčkou

Dopřejte si vydatný pokrm, který vás zasytí jistě na několik hodin.

Bramborová kaše s grilovaným Romadurem a sójovou omáčkou

Ingredience

  • 200 g Romaduru
  • 500 g brambor
  • 100 g Jihočeského másla
  • 150 ml Jihočeského mléka
  • sůl
  • 100 g slaniny
  • 50 ml vývaru
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce medu
  • olej na smažení

Instructions for preparation

Oloupané a pokrájené brambory uvaříme do měkka v osolené vodě. Vodu slijeme, přidáme 50 g Jihočeského másla a zašleháme ručně nebo pomocí šlehače. Poté přilijeme mléko a vyšleháme hladkou kaši. Dle chuti osolíme. Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, na kterém osmažíme slaninu do křupava. Dáme ji na talíř a do výpeku přidáme vývar, máslo, sójovou omáčku a med. Vaříme, dokud omáčka nezhoustne. Mezitím nakrájíme Romadur na plátky a ogrilujeme. Podáváme s bramborovou kaší, slaninou a omáčkou.

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen