This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Langoš s kečupem, Blaťáckým zlatem a česnekem

20 minut

difficulty:

List of recipes

Langoš je typická pochoutka všech rychlých občerstvení. Ještě lépe ale chutná, pokud si ho připravíte úplně samy.

Langoš s kečupem, Blaťáckým zlatem a česnekem

Ingredience

  • 500 g hladké mouky
  • 150 ml Jihočeského mléka
  • 100 ml vody
  • 30 g droždí
  • špetka soli
  • kečup
  • česnek
  • olivový olej
  • 100 g Blaťáckého zlata
  • petržel na ozdobení
     

 

Instructions for preparation

Hladkou mouku, vlažné Jihočeské mléko, droždí, špetku soli a vodu smícháme v misce. Hladkou moukou posypeme pracovní desku a uválíme na ní placky. Na pánvi rozehřejeme silnou vrstvu oleje a placky pečeme dozlatova. Mezitím si utřeme česnek se solí. Hotové langoše potřeme česnekem, posypeme nastrouhaným Blaťáckým zlatem a dochutíme kečupem. Ozdobíme petrželkou.

to the list of recipes...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen