Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
myslíme na příroduSýr na pánev
Madeta.cz

Langoš s kečupem, Blaťáckým zlatem a česnekem

20 minut

náročnost:

přehled receptů

Langoš je typická pochoutka všech rychlých občerstvení. Ještě lépe ale chutná, pokud si ho připravíte úplně samy.

Langoš s kečupem, Blaťáckým zlatem a česnekem

Ingredience

  • 500 g hladké mouky
  • 150 ml Jihočeského mléka
  • 100 ml vody
  • 30 g droždí
  • špetka soli
  • kečup
  • česnek
  • olivový olej
  • 100 g Blaťáckého zlata
  • petržel na ozdobení
     

 

Návod na přípravu

Hladkou mouku, vlažné Jihočeské mléko, droždí, špetku soli a vodu smícháme v misce. Hladkou moukou posypeme pracovní desku a uválíme na ní placky. Na pánvi rozehřejeme silnou vrstvu oleje a placky pečeme dozlatova. Mezitím si utřeme česnek se solí. Hotové langoše potřeme česnekem, posypeme nastrouhaným Blaťáckým zlatem a dochutíme kečupem. Ozdobíme petrželkou.

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
myslíme na příroduSýr na pánev

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen