Pomazánka z Jihočeské nivy
Máte rádi nivu a přemýšlíte nad rychlou svačinkou? Máme pro vás super tip...
Ingredience
- 1 malá cibule
- 200 g Jihočeské nivy
- 150–200 g tradičního Jihočeského pomazánkového
- vlašské nebo pekanové ořechy
Návod na přípravu
Nivu nastrouháme nahrubo, cibuli a ořechy nasekáme najemno a přidáme pomazánkové máslo. Vše vidličkou promícháme a podáváme společně s pečivem.
Podobné recepty

Koláč s Tvarohovým Lipánkem, mandlemi a hruškami
Mandle a hrušky jsou lákavou kombinací. Přidejte k nim ale Lipánka a vznikne vám neodolatelný dezert.

Dip z červené řepy s Jihočeským tvarohem & jogurtem
Chcete si připravit něco zdravého, bez masa, co by vás zároveň zasytilo a dodalo dostatek bílkovin? Tento dip si zamilujete nejen na svačinu.

Pomazánka z Jihočeského Lipna s vlašskými ořechy
Jihočeské Lipno je jako dělané na pomazánky. V kombinaci s vlašskými ořechy vytvoříte jedinečnou pochoutku.

Čokoládové dortíčky s oříškem v cukru
Recept stejně jedinečný jako jeho autor. Neodolatelným cukrovím podle receptu Josefa Maršálka zabodujete.

Mandlové linecké s pikantním brusinkovým džemem
Linecké nesmí chybět na žádném vánočním stole. To mandlové od Josefa Maršálka tam určitě moc dlouho nevydrží.

Plněné rohlíčky s karamelovým kávovým krémem
Rohlíčky jsou vánoční klasikou. Od koho jiného však na ně recept vyzkoušet než od věhlasného cukráře?

Vánoční štola s Tvarohovým Lipánkem
Vánoční štola, klasika, kterou lze obměnit na tisíc způsobů. Jeden z nich vám zde ukážeme.

Vánoční větrníky z odpalovaného těsta plněné pomazánkou Lipánek
Ideální recept na dezert nejen o Vánocích. Klasického cukroví bude všude dost, zaujměte něřím, co nikdo nečeká.
Kdo jsme?
Jsme největším zpracovatelem mléka v České republice s tradicí od roku 1837, se sídlem v malebné krajině jižních Čech.
VÍCE O MADETĚ...
Co vyrábíme?
V našem portfoliu najdete téměř 200 poctivých produktů z jihočeského mléka. Tvarohy, sýry, jogurty a řadu dalších.
PRODUKTY OD MADETY...
Kde nás koupíte?
KDE KOUPIT VÝROBKY OD MADETY...